Onafhankelijke-Hypotheekadviseur.nl

Onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

Geldverstrekkers

Veel hypotheekadviseurs werken onder supervisie van de bank waar zij werkzaam zijn. Deze bank zal in de meeste gevallen dus ook de geldverstrekker voor uw hypotheek zijn. De hypotheekadviseur van de geldverstrekker zelf, heeft dus de beperking dat er geen keuze kan worden gemaakt uit hypotheek producten buiten de eigen bank.

Wanneer u uit een breder aanbod van geldverstrekkers wilt kiezen en daarbij advies wilt hebben, kunt u terecht bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een onafhankelijke hypotheekadviseur staat los van een bank en kan voor u de voor- en nadelen afwegen bij de keuze van een geldverstrekker.

Een ander voordeel is dat wanneer u een voorkeur heeft voor een geldverstrekker (bijvoorbeeld omdat u er al een rekening hebt of er een bepaalde vertrouwensband mee heeft) u via deze website een onafhankelijke hypotheekadviseur kunt zoeken die samenwerkt met deze geldverstrekker. Daarnaast kan de hypotheekadviseur u verder informeren over dit product en wellicht adviseren om te gaan voor een andere geldverstrekker die in uw situatie juist een betere keuze is.

Voor meer informatie over de verschillende geldverstrekkers zie: www.actuele-hypotheekrente.nl