Onafhankelijke-Hypotheekadviseur.nl

Onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

Roger Quaden Financiële Diensten


NaamRoger Quaden Financiële Diensten
AdresBurg. Loysonstraat 15 (kaart)
Postcode6373 PA
PlaatsLandgraaf
Tel.045-5311592
Fax.045-5313592
Websitehttp://www.rqfd.nl
Emailinfo_at_rqfd.nl
Roger Quaden Financiële Diensten werkt samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers. Door mijn jarenlange ervaring kan ik u verzekeren van een objectief en passend advies voor uw persoonlijke situatie. Roger Quaden Financiële Diensten is gestart op
1 januari 2008. Ik heb mijn voornaam in de kantoornaam te verwerkt, waarmee ik de persoonlijke benadering en begeleiding naar u wil benadrukken.

Ik werk inmiddels meer dan 10 jaar in de Financiële Dienstverlening en ben sedert 2001 o.a. Erkend Hypotheekadviseur. Mijn visie is dat persoonlijk contact, een aanspreekpunt en perfecte service met een goede prijs de toekomst heeft. Ik streef er dan ook niet naar altijd de goedkoopste te zijn, maar wel de beste! Dit betekent voor u verzekeringen met de beste prijs/kwaliteitverhouding, bij hypotheken begeleiding die verder gaat dan de laagste rente, zoals begeleiding van bezichtiging tot notaris en bij pensioenen en Financial Planning eventuele toekomstige financiële tekorten en risico’s in beeld te brengen in duidelijke en begrijpbare taal. Bij mij bent u geen nummer en wordt u dit ook nooit!

Een klein kantoor met een persoonlijke benadering en advisering heeft meer toegevoegde waarde omdat ik mijn klanten ken. Om mijn visie te kunnen verwezenlijken zal mijn kantoor in de toekomst maximaal 600 relaties begeleiden. Daarnaast heb ik een dienstenwijzer en een eigen gedragscode opgesteld, die u onderstaand kunt raadplegen. Kunt u zichzelf vinden in mijn bedrijfsfilosofie, dan bent u bij mij aan het JUISTE ADRES!
Roger Quaden Financiële Diensten: GROOT DOOR KLEIN TE BLIJVEN.