Onafhankelijke-Hypotheekadviseur.nl

Onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

Mr.Tielens Assurantiën


NaamMr.Tielens Assurantiën
AdresRijksweg Zuid 174 (kaart)
Postcode6134 AG
PlaatsSittard
Tel.046-4513543
Fax.0464525081
Websitehttp://www.Tielens.nl
Emailinfo_at_tielens.nl
Mr Tielens Assurantiën: maatwerk in verzekeringen.

Wij bemiddelen in alle:
–schadeverzekeringen
–levensverzekeringen
-inkomensverzekeringen
-pensioenverzekeringen
–uitvaartverzekeringen
–zorgverzekeringen
–evenementenverzekeringen
-hypothecaire leningen

voor:
-particulieren
-zakelijke relaties in het midden- en kleinbedrijf MKB
-verenigingen, stichtingen en verenigingen van appartementseigenaren

mr. Tielens is een onafhankelijke, professionele tussenpersoon, die d.m.v. een persoonlijke werkwijze zijn relatie continu bijstaat bij het beheer van zijn verzekeringspakket.
Onafhankelijk, omdat wij werken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en beursmakelaars, waardoor wij vrij zijn in onze keuze m.b.t. het advies aan onze klant.
Professioneel, omdat wij ons dagelijks beroepsmatig met onze vakgebieden, verzekeringen, pensioenen en hypotheken bezighouden. Daarom zorgen wij ervoor dat de kennis van onze medewerkers op hoog niveau blijft door regelmatig bij te spijkeren d.m.v. vaktechnische cursussen en updates. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen nauwgezet; tevens zijn wij lid van de vak-organisatie NVA (de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Assurantiën en Assurantieadviseurs NVA), hetgeen eveneens een waarborg is voor onze onafhankelijkheid en professionaliteit.
Tussenpersoon, omdat wij U, onafhankelijk van verzekeraars, bijstaan bij het inventariseren van de te verzekeren risico´s, het sluiten van een verzekering, het op peil houden van de verzekering en de schade-afwikkeling.
Persoonlijk, omdat wij, mede door onze kleinschaligheid, direct bij de wensen van onze relaties betrokken kunnen zijn. Onze relaties hebben daardoor ook een vaste contactpersoon met korte communicatielijnen; we kunnen hiervoor tegenwoordig van veel middelen gebruik maken: persoonlijke bezoeken (ofschoon dat niet altijd nodig of mogelijk is), telefoon, fax, e-mail.