Onafhankelijke-Hypotheekadviseur.nl

Onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

Geld & Woning Weert


NaamGeld & Woning Weert
AdresWilhelminasingel 18 (kaart)
Postcode6001GT
PlaatsWeert
Tel.0495- 457480
Fax.0495- 457481
Websitehttp://www.geldenwoning.nl
Emailweert_at_geldenwoning.nl
Direct nabij het centrum van Weert is Geld & Woning gevestigd aan de Wilhelminasingel 18. In Weert werkt Geld & Woning nauw samen met Richard Schroeten Lommers Makelaars.

Uw financieel specialist in Weert, Jeroen Andriessen, is al zeer veel jaren gespecialiseerd in advisering van hypotheken en financiƫle planning. In zijn vorige werkomgeving heeft Jeroen Andriessen als financieel adviseur en manager gefungeerd voor de begeleiding en coaching van meer dan 20 erkende hypotheekadviseurs, dus voldoende ervaring voor het beste hypotheekadvies.

Het beste advies komt alleen tot stand na een ruime inventarisatie en behoeftepeiling tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens de volgende gesprekken krijgt u op professionele en deskundige wijze verschillende voorstellen, die perfect aansluiten op basis van uw wensen.

Let op: volledige onafhankelijkheid, service en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Probeer ons uit en ervaar het onderscheidende vermogen van onze persoonlijke en servicegerichte werkwijze. Gegarandeerd interessant voor u om een vrijblijvend hypotheekadvies in te plannen. U wilt toch ook alleen het beste voor uzelf.