Onafhankelijke-Hypotheekadviseur.nl

Onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

Hypotheek Advies Centrum


NaamHypotheek Advies Centrum
AdresMarkt 25 (kaart)
Postcode7101DA
PlaatsWinterswijk
Tel.0543-533604
Fax.0543-518441
Websitehttp://www.eddywenneker.nl
Emailinfo_at_eddywenneker.nl
Onafhankelijk hypotheekadvies.
Voor een ├ęcht onafhankelijk advies moet u bij een tussenpersoon zijn. Niet voor niets wordt een groot deel van alle hypotheken afgesloten via een tussenpersoon die is aangesloten bij een van de vele hypotheekadviesketens. De aangesloten afzonderlijke kantoren zijn zelfstandige ondernemingen die via een franchiseformule aan de keten verbonden zijn.Misschien wel het grootste voordeel van ieder afzonderlijk kantoor is de gezamenlijke inkoop. Hierdoor kan dit kantoor voor u bij tientallen geldverstrekkers een lagere rente bedingen. U hebt er uiteraard baat bij als uw hypotheekadviseur met een groot aantal banken en verzekeraars zaken kan doen. U kunt dan via hem elke door u gewenste hypotheekvorm bij elke gewenste geldgever afsluiten.Scherpe hypotheekofferte !
Het is zelfs mogelijk dat u langs deze weg een offerte van uw huisbank kunt krijgen die scherper is dan de offerte die u rechtstreeks van de bank ontving. Dit is mogelijk doordat hypotheekadviesketens speciale arrangementen met de grootbanken hebben afgesloten. Een aantal ketens brengt ook onder eigen label hypotheken op de markt. Zij hebben dan zelf voor u een product samengesteld met deels eigen voorwaarden. De kosten van deze gelabelde producten zijn doorgaans laag en daarmee beslist het overwegen waard.
Hypotheek Advies Centrum - Wie zijn wij?


Hypotheek Advies Centrum is onderdeel van een landelijk werkende organisatie met vestigingen door heel Nederland. Elke aangesloten vestiging kenmerkt zich door zelfstandig ondernemerschap, kennis en kunde en onafhankelijkheid. Hypotheek Advies Centrum doet zaken met de belangrijkste geldverstrekkers (banken en verzekeraars) in Nederland en is door haar omvang in staat u het voor uw specifieke situatie beste advies en de daarbij behorende oplossing te bieden. De advisering van Hypotheek Advies Centrum heeft betrekking op hypothecaire geldleningen eventueel in combinatie met de daarbij behorende verzekeringen in de breedste zin van het woord, als: schade- en levensverzekeringen, pensioenoplossingen en beleggingen.Hypotheek Advies Centrum treedt op als intermediair tussen u en de betreffende bank en/of verzekeraar. De adviseur van Hypotheek Advies Centrum behartigt hierbij primair uw belangen door nauwkeurige selectie van aanbieders en het vergelijken van verschillende productoplossingen. Het advies zal altijd zijn gebaseerd op uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.Op de dienstverlening van Hypotheek Advies Centrum is de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair van toepassing. Op verzoek kunnen wij u de integrale tekst van deze code verstrekken.

Hypotheek geldverstrekkers

Hypotheek Advies Centrum werkt samen met de volgende hypotheek geldverstrekkers:

ABN AMRO
AEGON
Achmea
Allianz
Argenta
BLG Hypotheken
Bank of Schotland
DBV Finance
Delta Lloyd
Direktbank
ELQ Hypotheken
Financium Capitalum
Florius Profijt
Fortis ASR
GMAC
Generali
Goudse hypotheken
Hypotrust
ING Bank
MNF
MoneYou
Nationale-Nederlanden
Obvion
Postbank
Quion
Reaal
Regio bank
Robeco
SNS Bank
SPARCK Hypotheken
UCB
Westland Utrecht